Retourneren

Indien u een product wilt retourneren, dan kan dit binnen 14 dagen na factuurdatum. Producten kunnen alleen geretourneerd worden indien deze in originele- nieuwstaat zijn (cq. niet gemonteerd zijn geweest). U dient een retourzending middels onderstaande formulier aan te melden. Aan de hand van de door u ingevulde reden, zullen wij beoordelen of wij uw retourzending in behandeling kunnen nemen. Indien wij al dan niet akkoord gaan met de retourzending ontvangt u hierover een e-mail. De verzendkosten hiervan, zijn te allen tijde voor uw rekening. U kunt uw retourzending via een expediteur of het postkantoor verzenden. Indien u een product retour stuurt, dient u het goed te verpakken om het risico op beschadigingen te voorkomen.

Wij streven erna retour gestuurde producten zo spoedig mogelijk te beoordelen en af te handelen. Indien wij uw retourzending beoordeeld hebben en besluiten het product retour te nemen, dient u er rekening mee te houden dat het ca. 14 dagen kan duren voor wij de betaling (excl. verzendkosten) aan u terugstorten. U dient het retourformulier altijd naar waarheid in te vullen. Wanneer blijkt dat u ons op het retourformulier heeft voorzien van onjuiste informatie of het product is beschadigd cq. gebruikt, dan zullen wij u hierover per e-mail informeren en nadere actie ondernemen.

Voor informatie over garanties verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden in onze internetwinkel.

MINIMAAL 20% KORTING

Wanneer u persoonlijke kortingen, inzicht in uw besteloverzicht en een optimaal bestelproces wilt, registreer u dan als klant.

Zakelijke klanten krijgen minimaal 20% korting op ons gehele assortiment.