• Specialist in hydrauliek
  • Maatwerk en service in eigen beheer
  • Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
09/09/2022

Hydrauliek met geïntegreerde elektronica op maat

Hytres heeft een jarenlange expertise opgebouwd met de combinatie Hydrauliek en geïntegreerde elektronica op maat. Vanuit de servicegedachte hebben wij ons al jaren gespecialiseerd in toegepaste elektronica in combinatie met Hydrauliek. Onze markt en klanten vraagt om “Zwitserse precisie” en daarin is elektronica niet meer weg te denken.

https://www.argo-hytos.com/products/valves.html

Simpel “Plug & Play”
 De nieuwe generatie elektronica vraagt om gebruiksvriendelijkheid, een breed toepassingsgebied en uitwisselbaarheid met meerdere merken. De optimale samenwerking met onze strategische partner ARGO-HYTOS biedt ons en u al deze mogelijkheden.

Door elektronische besturingseenheid wordt de operationele efficiëntie verhoogd
ARGO-HYTOS heeft met de ontwikkeling van de nieuwe elektronische besturingseenheid EL-7 de huidige technologische “standaard” ruimschoots overschreden. De EL-7 omvat de allernieuwste technologie die voldoen aan de meest veeleisende toepassingen in onze markt. De nieuwe elektronica EL-7 zit vol met toegevoegde functies en stelt u in staat eenvoudig de juiste configuratie en parameter setting te programmeren. Kortom de optimale wisselwerking tussen technische ontwikkeling en praktische uitvoering

https://www.argo-hytos.com/en/products/electronics-and-solenoid-systems/el7-i.html

Bluetooth technologie
De EL7 biedt 9 stuks analoge ingangssignalen en de mogelijkheid om over te schakelen op de CAN-bus interface. Daarnaast kunnen de parameters eenvoudig via Bluetooth worden ingericht. De Bluetooth verbinding kan met de gratis download van de ARGO-HYTOS-app eenvoudig worden gerealiseerd.

Stationaire en mobiele marktsegment
De hoge weerstand tegen omgevingsinvloeden zoals trillingen en schokken is de EL7 niet alleen geschikt voor de stationaire markt, maar ook voor mobiele toepassingen! Alle CETOP-uitvoeringen van NG 04, 06 en 10 met standaard of bipolaire spoelen kunnen door de EL-7 worden aangestuurd en daarmee zijn alle behoeften van de markt gedekt.

Elektronica op maat
De toepassing zelf biedt vele functies en specifieke instelmogelijkheden, zoals door de gebruiker gedefinieerde PID-regeling, dither-functie voor elke spoel afzonderlijk, output PWM tot 1kHz – en nog veel meer. Een van de belangrijkste aspecten van onze gloednieuwe EL7 elektronische besturingseenheid is dat ze niet alleen compatibel is met ARGO-HYTOS proportionele kleppen, zoals de PRM2-, PRM6- of PRM8-familie, maar met alle op de markt verkrijgbare kleppen.

Vragen of meer uitleg nodig? Neem dan contact op met onze specialisten. info@hytres.com

HYTES HELPT JE VOORUIT

Meer Blog

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze maandelijks.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
hytres arrow
×

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen

product titel

1 stuk(s)
Prijs