• Specialist in hydrauliek
  • Maatwerk en service in eigen beheer
  • Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
09/08/2022

Hydrauliek cilinders op maat

Hytres produceert cilinder-maatwerk, dat met een korte termijn kan worden geleverd. Als een relatief klein servicebedrijf hebben wij ons gespecialiseerd o.a. in de productie en verkoop van hydraulische cilinders in alle soorten en uitvoeringen. Al onze cilinders worden voordat deze in productie worden genomen met Solidworks tekensoftware geconstrueerd. Wij stemmen uw constructie eisen af op de voortdurende wisselwerking tussen technische ontwikkeling en praktische uitvoering.

Engineering

Wij maken optimaal gebruik van het modulaire systeem van onze leverancier Contarini en combineren deze tot toepassings-specifieke oplossingen. Van eenvoudige tot gecompliceerde cilinders met bijv. geïntegreerd meetwegsysteem en/of eindbuffering.

CNC-Machine

Inmiddels kunnen we met ons machinepark kleine tot middelgrote series produceren met korte en flexibele doorlooptijden. Ons vaste team van deskundige medewerkers met jarenlange ervaring staan borg voor hoogwaardige en betrouwbare cilinders, die stuk voor stuk worden getest voor oplevering.

Meer Blog

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang deze maandelijks.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
hytres arrow
×

Het artikel is toegevoegd aan uw winkelwagen

product titel

1 stuk(s)
Prijs